Support

Lorem ipsum dolor sit amet:

24h / 365days

We offer support for our customers

Mon - Fri 8:00am - 5:00pm (GMT +1)

Get in touch

Cybersteel Inc.
376-293 City Road, Suite 600
San Francisco, CA 94102

Have any questions?
+44 1234 567 890

Drop us a line
info@yourdomain.com

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

ZGODBA

Naša zgodba se začne z željo po ustvarjanju kulinaričnih izdelkov, ki so nekoliko drznejši, drugačni, a naravni, polni okusa in domačnosti. In nastalo je HUDO DOBRO.

Od leta 2022 zgodbi dodajamo poglavje Hiše gibanice, ki naše kulinarično ustvarjanje bogati s tradicijo in nas predstavlja kot promotorje prleške in prekmurske gibanice in pomurske kulinarike v širšem pomenu.

NAJBOLJŠE IZ POMURJA

Prleške in prekmurske korenine so tiste, ki narekujejo našo zgodbo in zgodbo naših dobrot. Moka prekmurske ravnice, mleta pri mlinarju na mlinski kamen, prekmurski paradižnik, jabolko in ribez iz prleškega nasada in buča z domače njive – najboljše iz narave prinašamo na mizo, v naše domove.

ZADOVOLJSTVO V ROČNEM DELU

Najboljše reči nastajajo ročno, počasi in z občutkom. In ker si vsak izmed nas zasluži priložnost delati, ne glede na omejitve, ki jih ima, v proizvodnjo naših produktov v največji možni meri vključujemo osebe z invalidnostjo.

SKUPINA HUDO DOBRO ima status zaposlitvenega centra, katerega namen je ustvarjati nova delovna mesta za invalide iz lokalnega okolja, ki težko najdejo zaposlitev v običajni delovni sredini.

HUDO-DOBRO 2024. Vse pravice pridržane.
You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close